Brannvern med Eldar & Vanja

Brannvern med Eldar & Vanja

Hils på Eldar & Vanja! De er hovedpersonene i undervisningsopplegget for barn i barnehagen, som er utviklet av Samarbeidsgruppa for brannvern i skolen.

» Ønsker du å bestille?
» Ønsker du å laste ned tilbehør?

Over 6000 av landets barnehager har allerede tatt i bruk denne populære opplæringspakken. Opplegget består av en perm med illustrerte plansjer, rollespill, samtaleemner, historier, fargeleggingsoppgaver og informasjon til hjemmet. Innholdet er utformet slik at det er enkelt for barnehagene å tilpasse brannvernopplæringen etter egne behov. Sammen med permen får barnehagene også hånddukkene Eldar & Vanja, som kan brukes i rollespill og lignende. Det er også mulig å bestille diplomer, som er fine å dele ut til barna etter at de har gjennomgått opplegget med Eldar & Vanja. Undervisningsopplegget ble først lansert i 2004. En ny revidert utgave kom i februar 2014.

Fortell oss hva du synes
Samarbeidsgruppa for brannvern i skolen, som består av Norsk brannvernforening, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap og forsikringsselskapet Gjensidige, er takknemlig for alle tilbakemeldinger, innspill og forslag til nye elementer i barnehagepermen. Norsk brannvernforening er sekretariat for gruppen. Henvendelser kan rettes til prosjektleder .


Nyhetsbrev for skoler og barnehager
Et par ganger i året sender Samarbeidsgruppa for brannvern i skolen ut nyhetsbrev per e-post til skoler og barnehager. Hvis du ønsker å motta nyhetsbrevet, skriv inn e-postadressen din i skjemaet du finner via denne lenken: brannvettskolen.no/Larere-og-foreldre/Nyhetsbrev


Samarbeidsgruppa for brannvern i skolen:
Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap • Gjensidige Forsikring ASA • Norsk brannvernforening